Blog

02.11.2019 - En af Danmarks største hjemmesider for kunst, antik & design.

Pegasus Kunst- amtik & design har nu over 7.000 varer på hjemmesiden! Det gør siden til en af Danmarks absolutte største hjemmesider! Gå på opdagelse og find netop det, du står og søger til hjemmet eller samlingen. God fornøjelse!

23.08.2019 - Artikel i dag i Århus Stiftstidende!


16.12.2018 - Over 6.500 varer på hjemmesiden!

Pegasus Kunst - Antik - Design var et af de første firmaer indenfor branchen, der så muligheden ved internettet. I dag runder Pegasus en stor milepæl, idet vi runder 6.500 varer præsenteret på hjemmesiden. Det gør siden til en af de 4 største hjemmesider indefor branchen i Danmark. Alt er oversat til tysk og engelsk. I modsætning til så mange andre sider, der ofte bibeholder solgte varer, har vi kun varer præsenteret, der er til salg. 


Når Pegasus sætter nye varer til salg på hjemmesiden, der i øvrigt er hostet og udviklet af Banghaus i Tyskland, vil varerne også automatisk blive overført til Antikvitet.net,, der er den største hjemmeside for kunst - antik - design i Skandinavien. 


På en normal dag har vi på Pegasus hjemmeside over 7.000 unikke hits - men på specielle dage har vi rundet de 13.000 unikke hits.

Siden oprettelsen af hjemmesiden har vi formået at sælge varer til stort set alle afkroge af verden, og vi har fået gode solide kunder i mange lande verden over.


Det vi selv tror gør siden til noget helt speciel, er det alsidige udbud af varer! Det dyre - det billige - det sjove - særprægede - det flotte - det unikke! Denne linje vil vi ikke lave om på! Tak til vore gode kunder, der har fulgt os siden fødslen!


Kontakt os venligst i fremtiden på: pegasus.finearts@gmail.com.


Niels Jørgen Andreasen.

10.12.2018 - Pegasus har lige erhvervet en større samling gamle kanonkugler fra 18./19. årh!


20.08.2018 - Trompetisten Anders Larsen fra Aarhus Symfoniorkester købte i dag en bowlerhat, der skal bruges til opførelsen af Kurt Weill's: De syv dødssynder ved den officelle Festugeåbning i Aarhus 2018.

Die 7 Todsünden er et orkesterværk med sang. Forinden Festugen skal værket opføres i Hamborg den 23.08.2018. LG Kai


27.06.2018 - Denne art nouveau lampe fra Wien erhvervede Gammel Estrup Herregårdsmuseum til deres nyeste udstilling.